Ми побували у краєзнавчому музеї на пізнавальному заході
«Година спогадів: Кулінарна книга 1933 року».
Завдяки професійному й чутливому підходу директорки музею Олени Онопрієнко діти не лише дізналися про рецепти вимушеного виживання українського народу, а й побачили справжні документи та експонати з фондів музею.
Школярі порівняли кулінарну книгу 1933 року із сучасною та зрозуміли, наскільки змінилося наше життя. Діти мали нагоду спробувати перетерти зерно на старовинній тертушці, відчути дух епохи та краще осягнути побут минулого.
Наприкінці заходу учні вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання та символічним розділенням шматочків хліба.
Щиро дякуємо працівникам музею за змістовну, емоційну й надзвичайно важливу для наших дітей зустріч!
Завдяки професійному й чутливому підходу директорки музею Олени Онопрієнко діти не лише дізналися про рецепти вимушеного виживання українського народу, а й побачили справжні документи та експонати з фондів музею.
Школярі порівняли кулінарну книгу 1933 року із сучасною та зрозуміли, наскільки змінилося наше життя. Діти мали нагоду спробувати перетерти зерно на старовинній тертушці, відчути дух епохи та краще осягнути побут минулого.
Наприкінці заходу учні вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання та символічним розділенням шматочків хліба.
Щиро дякуємо працівникам музею за змістовну, емоційну й надзвичайно важливу для наших дітей зустріч!











Немає коментарів:
Дописати коментар